Madagaszkár a mosoly országa

A Zászlómúzeum szeptemberig várja a látogatókat Gál Cecília fotóművésznek, az Afrikai kontinens délkeleti partjánál lévő, az Indiai-óceán egzotikus szigetországát, Madagaszkárt képekben bemutató kiállításán.


A megnyitón dr. Suha György nagykövet, professzor, a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszteri biztosa, dr. Kubassek János, a Magyar Földrajzi Múzeum (Érd) igazgatója, Gál Cecília fotóművész, G. Németh György a Benyovszky Móric Emlékére Alakult Magyar – Madagaszkári Társaság elnöke, valamint Randrianasolo Lalarison Richard, a Madagaszkári Köztársaság tiszteletbeli konzulja, mondtak köszöntőt, és osztották meg személyes élményeiket az örök mosoly országának az egyedülálló természeti szépségeiről, és az ott élők boldogságtudatáról.


A megnyitót Milus Alida és Répás Szilvia táncművészek autentikus előadásukkal tették még színesebbé.

A kiállítás megrendezését támogatta: a Rex-Art Kft, Stiefel Eurocart Kft, MAVIR ZRT, Szerencsejáték Servíz Kft, Cartographia Kft, VIK Vendéglátó, Turisztikai, Szépészeti és Üzleti Baptista Középiskola, Telemat Kft, ARZON Kft, Külgazdasági és Külügyminisztérium, Primus 1 Water Kft, KENS Kft, Bécsi Szelet Vendéglő (József krt.), Vintage Práter utcai bolt, Magyar Természettudományi Múzeum, Béres Alapítvány, Hungarodekor Kft.

A kávét a BourbonCafé szolgálta fel.
Köszönet a támogatóknak és a résztvevőknek,
Balogh László tulajdonos, múzeum igazgató

Készítette: Dr. Bakó László, a Zászlótudományi Alapítvány támogatója